Mericon engineering
Medarbetare

Medarbetare

Mats var med och grundade Mericon Engineering efter 35 år i olika lärorika roller i teknikbranschen. Med bakgrund som elingenjör och efter arbete på både beställarsidan och på konsultbolag, under många år i olika ledande roller, har han en stabil kunskapsbas att stå på. Något han nyttjar inte minst då han håller uppskattade elsäkerhetsutbildningar. Mats finner ni på vårt huvudkontor i Norrköping alternativt vårt mindre Linköpingskontor.
Mats Adell
VD
Juha har jobbat över 35 år inom teknikkonsultbranschen, större delen av tiden i ledande positioner. Med bakgrund inom elkraft, el/instrument och automation. Han har lång erfarenhet av processindustri såsom pappers & massa, -VA dricksvatten & avloppsanläggningar, energianläggningar mm. Erfarenheten har gjort honom till en pålitlig kontakt i alla projekt. Juha ansvarar för vårt kontor i Stockholm på Medborgarplatsen.
Juha Mattila
Regionchef
Thomas, med över 20-års erfarenhet av teknikkonsultbranschen varav över halva tiden i ledande positioner, har en bakgrund inom rörkonstruktion, projektledning och som linjechef. Han har en gedigen erfarenhet inom främst kemiindustri/petrokemi och bränsledepåer på västkusten men även rent allmänt inom processindustrin. Thomas finner ni på vårt kontor i Stenungsund med utsikt över västerhavet.
Thomas Svensson
Regionchef