Mericon engineering
Karriär
Karriär

Karriär

Är du en driven teknikkonsult med ett sug efter att jobba på ett expansivt företag med framåtanda och kunder och personal i fokus? Då kanske några av våra tjänster är något för dig?

Lediga tjänster

Sista ansökan
Löpande
Sista ansökan
Löpande
Sista ansökan
Löpande
Sista ansökan
Löpande
Sista ansökan
Löpande

Spontanansökan

Vill du bli en av oss?

Vi är nyfikna på mycket här i livet. Men vi spetsar öronen lite extra när någon är nyfiken på oss. Är du en person med vilja, driv och engagemang? Toppen i så fall, för det är såna stjärnor som brukar trivas i vårt gäng. Och med andra ord, det är såna stjärnor vi trivs med.

För att tända en glimt i både våra och våra kunders ögon behöver vår laguppställning innehålla ett hyfsat brett spektra av kompetenser, erfarenheter och bakgrunder. Det gör dessutom vår vardag dynamisk och vår företagskultur spänstig och levande.

Har du kikat runt lite på vår hemsida har du säkert bildat dig en uppfattning om de kunskaper som kan passa in hos oss. Vi kan lägga till att vi imponeras av människor som vill möta våra kunders behov med positiv energi, som är beredda att göra det lilla extra och gå den där extra milen för att överträffa kundens förväntningar. Och som har viljan att gå från ”good to great” i stort och smått.

Är du intresserad av att bli en av oss – tveka inte att höra av dig till oss med ett CV till ansokan@mericonengineering.se.