Mericon engineering
Stor Mericon-träff i Karlstad!
Publicerat
2023-10-02

Stor Mericon-träff i Karlstad!

Det blev en blåsig men mycket trevlig träff i Karlstad när alla anställda i de bägge systerföretagen Mericon Sverige och Mericon Engineering samlades allihop tillsammans för första gången. Det var flera kollegor som aldrig tidigare träffats när vi kom ifrån flera olika orter och strålade samman i Värmland.

Vi från konsultbolaget Mericon Engineering blev väl mottagna i Mericon Sveriges lokaler på Hammarö där vi fick lära oss mer om deras stora sortiment och kunskaper inom olika produkter för bl.a. jordning, strömfördelning och åskskydd. Utöver kunskapsöverföring var fokuset på gemenskap, att lära känna varandra bättre och ha riktigt kul tillsammans. Kreativiteten sattes på prov i tävlingar där allt handlade om samarbete och vi allihop fick många tillfällen till glada skratt.

Trots lite olika inriktning på företagen passar vi bra ihop i Mericon-familjen tillsammans med vår gemensamma ägare. Vi tänker gärna på teknik och tekniska lösningar men alltid med människan och medarbetarna i centrum. Tillsammans blir vi starkare, tillsammans har vi roligare, tillsammans är vi Mericon!

Kontakt

Fler nyheter

2024-07-08
2024-03-28
2023-12-08